Black Friday Romania

Black Friday- ce trebuie să știi despre reduceri!

Orice român se poate bucura de beneficiile oferite de cea mai îndrăgită sărbătoare a reducerilor – Black Friday! Pe data de 17 Noiembrie, cu ajutorul unui credit online urgent, îți poți cumpăra produsele pe care ți le dorești de mult timp, simplu și rapid. Tot ceea ce ai de făcut este să accesezi cu două-trei zile înainte un astfel de împrumut online și banii îți vor fi virați aproape imediat pe card, astfel încât tot ceea ce vei mai avea de făcut este să lansezi comanda pentru produsele dorite.

Reducerile de Black Friday  între mit și realitate!

Romania este considerată a fi una dintre cele mai importante piețe de achiziție de bunuri în perioada Black Friday. Veniturile înregistrate în 2016 ca urmare a acestui eveniment au fost de peste 120 de milioane de Euro, iar perspectivele de viitor indică o explozie masivă pentru anii care urmează. Cu siguranță că anul 2017 va marca un nou record în materie de vânzări, dat fiind faptul că procentul de creștere este în ascensiune față de perioada trecută.

Chiar dacă această perioadă este una în care oamenii sunt dispuși să achiziționeze masiv, nu trebuie uitat faptul că nu toate reducerile de Black Friday sunt chiar atât de autentice pe cât par. Iată ce trebuie să verifici la aceste reduceri pentru a te convinge că sunt cu adevărat niște discounturi care merită luate în calcul:

  • Calitatea produselor – este foarte important ca reducerea să se aplice unor produse care beneficiază de calitate superioară și care prezintă caracteristici tehnice adecvate. Este foarte posibil ca multe dintre reduceri să li se aplice unor produse care sunt depășite din punct de vedere al calității și performanțelor, unor obiecte care au fost returnate de către alți clienți sau unor produse care prezintă anumite defecte sau care nu beneficiază de o garanție standard. Chiar dacă sunt reduse la prețuri aproape gratis, gândește-te de două ori înainte de a le achiziționa!
  • Sunt capcane pentru a-ți atrage atenția și pentru a achiziționa alte produse care nu prezintă aceleași trăsături calitative – dacă deja ești întâmpinat cu mesajul “stoc epuizat, dar avem alte alternative la fel de ieftine și chiar mai avantajoase”, gândește-te imediat la punctul anterior. Calitatea și caracteristicile acestor alternative nu vor reuși să se ridice la nivelul celor pentru care ai accesat sau intrat în respectivul magazin. Rămâi fidel planului de acțiune stabilit inițial și cumpără doar acele produse pe care ți le dorești!
  • Sunt produse cărora le-a fost crescut artificial prețul cu doar câteva zile înainte, iar acum sunt de vânzare la prețul standard – o astfel de practică a fost descoperită printre unii comercianți, ceea ce înseamnă că este posibilă oricând. Pentru a știi cu exactitate dacă reducerile respective nu sunt false, tot ceea ce trebuie să faci este să urmărești produsele care te interesează cu minim 2 luni înainte. În plus, există și site-uri de comparative prețuri produse, ceea ce îți va oferi o bază de referință atunci când verifici aceste reduceri.

Cum poți verifica care reduceri sunt adevărate și care sunt false!

Listarea produselor care te interesează în cadrul listelor de dorințe de pe site-urile care le comercializează constituie una dintre cele mai bune metode de verificare a acestor discouturi. Numai așa vei putea observa dacă o reducere este cu adevărat avantajoasă sau nu. Utilizarea unor site-uri de comparații prețuri îți va evidenția nivelul de reducere nu doar la nivel de produse, ci și la nivel de comercianți. Îți vei putea realiza o imagine de ansamblu asupra acestora și vei putea achiziționa produsele care te interesează, în deplină siguranță! Citirea recenziilor este un alt indicator care te va ajuta să înțelegi mai bine de ce anumite produse sunt mai ieftine în comparație cu altele. De cele mai multe ori, comercianții preferă să reducă prețurile doar pentru a-și epuiza stocurile cu acele produse pe care nu le pot vinde altfel.

Atunci când îți vei achiziționa produse reduse de Black Friday (chiar și cu ajutorul unui împrumut online urgent), asigură-te că acestea îți oferă cu adevărat niște avantaje. Numai cumpărând în mod inteligent te vei bucura de cele mai bune oferte de Black Friday!