bănci redirecționează românii către împrumuturile nebancare

Limitarea gradului de îndatorare la bănci redirecționează românii către împrumuturile nebancare?

În general, românii preferă să se împrumute de sume mici de bani prin intermediul societăților ifn, care acordă credite urgente, cu valori de până în 2000 Ron, în timp ce alți români optează fie pentru credite ipotecare sau imobiliare, fie pentru împrumuturi de nevoi personale și de consum, conform Credix România. Dar, cum va afecta această măsură modul în care românii vor putea accesa un credit?
Credius imprumuturi - Credius.ro logo

Credius - Credite accesibile 30,000 Ron!

Obține în maxim 1 oră până la 9000 Euro sau 30,000 Ron, online, prin telefon sau direct în sucursală, cu doar o lună vechime în muncă sau cu talonul de pensie. Află cum poți beneficia de bani gratis și care sunt condițiile în care poți aplica la unul dintre cele mai accesibile programe de creditare pentru toți cetățenii români!
Top-10-cadouri-pentru-EL-de-Ziua-Indragostitilor-Credix

Top 10 cadouri pentru EL de Ziua Îndrăgostiților

Surprinde-ți bărbatul cu ocazia Zilei Îndrăgostiților oferindu-i un cadou neobișnuit, dar super practic. Mărturisește-ți iubirea într-un mod altfel, care o să va oferă clipe de fericire nemăsurată!
Black Friday Romania

Black Friday- ce trebuie să știi despre reduceri!

Even though this period is one in which people are willing to acquire massively, it should not be forgotten that not all Black Friday cuts are as authentic as they seem. Here's what you need to check on these reductions to convince you that they are really discounts worth considering:
Viaconto-Imprumuturi-Online

Viaconto împrumut rapid de până la 1500 Ron

Obține până la 1500 Ron chiar dacă nu ai salariu! Intră pe Viaconto.ro pentru a afla cum poți primi 600 Ron fără să plătești dobândă. Împrumută bani fără bătăi de cap, online!