Compara serviciile de credit rapid in cel mai convenabil si inteligent mod

Compara serviciile de credit rapid in cel mai convenabil si inteligent mod

Cu siguranta ca atunci cand ai mare nevoie de bani sunt doar cateva solutii salvatoare care iti vin in minte: familia, prietenii si serviciile de imprumuturi rapide. Insa, fiecare dintre aceste elemente au avantajele si dezavantajele lor, de aceea, tu trebuie sa decizi care este cea mai benefica solutie pentru tine, astfel incat sa intruneasca toate conditiile pentru a te bucura atunci cand te imprumuti. Astazi, mai mult decat oricand, creditele  rapide doar cu buletinul se evidentiaza ca fiind una dintre acele solutii care te vor ajuta sa iesi zambitor din orice situatie ce pare fara rezolvare.

Avand in vedere ca exista foarte multe credite online fara acte, ideal pentru o persoana care este interesata de accesarea unui astfel de credit rapid este sa caute pe indelete daca are timpul necesar sa o faca si nu este atat de presata sau sa apeleze la site-urile de comparare oferte de imprumuturi rapide.

In mod normal, acestea ii ofera clientului mai mult decat simple oferte si furnizori de credite rapide doar cu buletinul, si ii mai pune la dispozitie o serie de informatii utile sub forma unor articole de tip blog in care sunt detaliate foarte multe dintre aceste informatii, ajutandu-l astfel pe cel interesat de un credit rapid sa ia cea mai buna decizie pentru el.

Primul credit rapid fara dobanda!

Este foarte important de retinut faptul ca din ce in ce mai multe servicii de imprumuturi rapide iti ofera primul credit urgent in conditii foarte avantajoase pentru tine: 0% dobanda pentru o anumita suma. De exemplu, Zaplo.ro iti ofera orice suma pana la valoarea de 600 RON, fara sa fie nevoie sa platesti nimic in plus, la returnare.

Oferta este valabial si pentru VivaCredit care iti ofera acum credite rapide doar cu buletinul pana la valoarea maxima admisa de 1000 RON. Intr-adevar este foarte avantajos pentru cei care contracteaza pentru prima data un imprumut urgent online, dat fiind faptul ca nu mai sunt nevoiti sa achite nimic in plus, fata de suma imprumutata.

In ceea ce privaste cea mau scazuta dobanda pentru un credit rapid, fiecare dintre aceste servicii ofera clientilor interesati posibilitatea de a-si calcula online, cu ajutorul calculatorului de creditare care este valoarea ratei de dobanda, a sumei totale de plata, dar si a variatei de sobanda in functie de numarul de zile in care are loc rambursarea sau in cazul in care returnarae banilor se face cu intarziere.

Cele mai bune dobanzi pentru credite online fara acte sunt cele oferite de catre Zaplo.ro, VivaCredit si Provident, valoarae DAE variind intre 17% si 42%.

Avantajele si dezavantajele unui credit rapid

Unul dintre cele mai raspandite si populare servicii care ofera credite rapide doar cu buletinul este Provident, insa, pe urmele sale calca si Zaplo.ro, mai ales ca acesta este primul serviciu de imprumuturi urgente care a lansat mini-creditul fara dobanda. Este foarte important pentru cel interesat sa acceseze un astfel de imprumut, sa cantareasca foarte bine avantajele si dezavantajele pe care le ofera acest tip de servicii de credit rapid.

In cadrul avantajelor se numara:

  • Rapiditate si celeritatea in solutionarea cererilor;
  • Economisire a timpului clientului, procedura de aplicare desfasurandu-se online;
  • Banii sunt virati in contul bancar in mai putin de 24 de ore, iar in unele cazuri chiar si in cateva ore;
  • Creditele online fara acte sunt mult mai fiabile decat orice alt instrument bancar de creditare;
  • Se acorda pe alte criterii decat cele ale bancilor, astfel incat numarul celor care pot beneficia de acestea este mult mai ridicat decat in cazul bancilor.

Nu trebuie uitate nici dezavantajele:

  • Imprumuturile rapide au o dobanda DAE mult mai mare decat in cazul unor credite obisnuite, dat fiind faptul ca restituirea lor se realizeaza intr-o perioada mult mai scurta;
  • Ratele stabilite sunt destul de mari, insa, daca sunt achitate la timp, aceste instrumente nebancare se dovedesc a fi fiarte utile pe termen scurt.

Exista pe Internet din ce in ce mai multe bloguri de instruire financiare in ceea ce priveste credite rapide doar cu buletinul, care el ofera clientilor foarte multe informatii utile. In cadrul unor astfel de bloguri precum imprumuturi24.com, credix.ro sau bani-imprumut.com, orice persoana dornica sa contracteze un credit rapid poate sa o faca in deplina cunostinta de cauza si avand la dispozitie toate datele necesare pentru a se bucura, in siguranta, de cele mai avantajoase imprumuturi rapide.