De ce sunt mai avantajoase creditele nebancare decat cele bancare, dar si care sunt costurile pentru prelungirae unui credit rapid, afli de aici.

Creditele nebancare sunt mult mai avantajoase decat serviciile bancare

Chiar daca pare ca exista o cocurenta din ce in ce mai mare intre serviciile oferite de catre institutiile bancare si cele nebancare, de tipul IFN, fiecare serviciu in parte are dezavantajele si avantajele sale. Desigur, raporat la anumite criterii de acordare a unui imprumut rapid, insitutiile nebancare conduc in mod detasat, insa, sa nu uitam ca si bancile au inceput sa opereze astfel de servicii de creditare personala, tocmai pentru a consolida cresterea numarului de oferte de credite prietenoase catre populatia interesata. Fintech este tehnologia financiara care reprezinta trendul cel mai popular in momentul de fata, iar unul dintre produsele oferite de Fintech sunt serviciile institutiilor nebancare care ofera credite nebancare sau imprumuturi in regim de urgenta.

Care sunt avantajele oferite de creditele nebancare?

Cu totii am intampinat in viata diverse momente in care am avut nevoie de bani, petru rezolvarea unei situatii care s-a ivit pe neasteptate si ne-a incurcat. Probabil ca primul gand a fost indreptat catre membrii familiei sau catre prieteni, acestia fiind cel mai rapid mijloc de ajutorare pe care ne putem baza. Insa, este oare asa? Atat familia cat si prietenii pot avea problemele lor, pe care poate nu le-au imparatsit tocmai pentru a ne proteja si nu se pot dispensa pentru o anumita perioada de timp de o suma de bani. De aceea, un credit online rapid se dovedeste a fi, intotdeauna, cea mai buna solutie, atat in ceea ce priveste timpul de acordare, cat si suma ce se imprumuta. In plus, scapi de “gura targului” si nu stie nimeni cum ti-ai rezolvat problema, la timp si fara sa te doara capul.

Spre deosebire de banci, acolo unde totul se verifica si se para-verifica, institutiile bancare ofera clientilor sai credite prietenoase in ceea ce priveste modul de acordare (fara acte, doar pe baza unui minim de documente, fara niciun fel de garantii care sunt necesare in cazul bancilor, se acorda si persoanelor care nu au istoric bancar pozitiv sau care un credit scoring negativ, procedura de acordare dureaza foarte putin, nu se sta la cozi, nu este necesar ca aplicantul sa se deplaseze la sediul unitatii nebancare, totul desfasurandu-se online), dar si in ceea ce priveste banii virati (viramentul se efectueaza in maxim 24-48 de ore, nu sunt comisioane de transfer, sumele care trebuie sa fie rambursate sunt defalcate si clientul stie care este valoarea dobanzii, dar si care sunt celellate costuri in cazul in care se depaseste perioada de rambursare).

Creditele nebancare, solutia cea mai simpla pentru rezolvarea oricarei probleme

Imprumutul rapid este cea mai buna solutie atat timp cat imprumuti responsabil, fiindca este vorba despre aceeasi regula de demult, care specifica ca banii imprumutati trebuie returnati la timp, fiind vorba despre dispciplina financiara (daca ai imprumutat trebuie sa stii ca trebuie sa dai banii inapoi si trebuie sa fii capabil sa o poti face). In anumite cazuri pot aparea diverse situatii, intamplari sau probleme, care iti pot incurca socotelile, de aceea trebuie sa stii ca, al nevoie, contra unei sume de bani, poti sa iti prelungesti perioada de rambursare a creditului online rapid, astfel incat sa iti fie cat mai comod sa-l platesti.

In anumite conditii, pe baza unei notificari realziate cu minim 5 zile inainte de expirarea perioadei de rambursare, creditul rapid de la Viva Credit se poate prelungi pentru o perioada stabilita de catre partile implicate. In cazul in care clientul intarzie la plata, valoarea sumei de penalziare care se aplica pe ziua de intarziere este de 1,25%. In cazul in care clientul nu poate rambursa suma de bani acordata drept credit rapid online, atunci acesta poate solicita o perioada de prelungire a imprumutului. Aceasta perioada se poate intinde pe durata a 7, 14 sau 30 de zile, la Zaplo.ro (de exemplu, pentru suma de 600 RON, valorile sunt urmatoarele: pentru 7 zile, 18 RON, pentru 14 zile, 25 RON, iar pentru 30 de zile, 46 RON). Oricare imprumut rapid contracat de la Ferratum se poate prelungi dincolo de scadenta doar prin trimiterea unui sms la numarul 1781. Mesajul trebuie sa contina cuvantul “Prelungire” si trebuie trimis maxim pana in ziua a cincea dupa scadenta.

De aceea, nu trebuie sa uiti niciodata ca, atat timp cat ai de gand sa contractezi credite nebancare, pentru a le face sa fie mereu niste credite prietenoase, ai mare nevoie sa imprumuti in mod responsabil!