CreditPrime.ro – singura companie de creditare online cu program de loialitate, dobândă variabilă şi banii înapoi pentru clienţi!

Valoare împrumut150 – 2000 Lei
Termen împrumut5 – 45 zile
Primul credit gratisîntre 0,9% şi 1,4% (pe zile)
DAE pornind de la 1575%
Varsta solicitant de la vârsta de 22 -70 de
Vei primi baniin maxim 3 ore

Pro:

 • Dobândă de 0% pentru împrumuturile contractate prima dată, de până la 600 Ron;
 • Transparenţă 100% şi servicii rapide de contactare a clientului (în 5 minute de când acesta şi-a lăsat pe site numărul de telefon);
 • Durată extinsă de rambursare, de până la 45 de zile;
 • Program de loialitate, bazat pe 4 niveluri de clienți, pentru care se aplică condiții din ce în ce mai avantajoase;
 • Unul dintre cele mai inovatoare servicii de creditare nebancară online;

Contra:

 • Este nevoie de cel puțin 10 minute pentru a aplica prima oară, dar ulterior cererea de împrumut se realizeză mult mai repede şi uşor, direct din contul personal;
 • Dobânda este diferenţiată în funcţie de nivelul de client, deci acesta poate beneficia de cele mai avantajoase condiții numai după un anumit timp.

Începând cu toamna anului 2017, românii pot aplica pentru împrumuturi rapide fără garanţii la una dintre cele mai inovatoare companii nebancare din România: Credit Prime! Se pare că numele lor nu e doar o pretenție, cu un produs ca a lor au toate șansele să devină primii. Noua ofertă de pe piața creditării nebancare românești este una revoluţionară, deoarece vine cu o serie de avantaje care nu au mai existat până acum, și anume:

Cashback – banii înapoi restituiţi clientului (10%), un program de loialitate cu puncte bonus, dobândă care scade în funcţie de istoricul de rambursare al clientului şi până la 2000 Ron bani împrumut pentru maxim 45 de zile. Aplică acum şi vei beneficia de primul credit rapid online de la creditprime.ro cu dobândă de 0% pentru sume între 150 şi 600 Ron!

Credit prime Credite Rapide

Avantajele ofertei de credit nevoi personale de la CreditPrime-credit online!

CreditPrime le propune românilor care au nevoie rapidă de bani cu împrumut una dintre cele mai benefice avantajoase opţiuni de creditare. Astfel, atunci când optezi pentru acest serviciu de împrumuturi rapide fără garanţii vei beneficia de:

 • Program unic de loialitate bazat pe numărul de împrumuturi rambursate la timp;
 • Sume cuprinse între 150-2000 Ron în funcţie de nivelul la care ajunge clientul (bazat pe programul de loialitate);
 • Termen de rambursare de până la 45 de zile, care poate fi prelungit până la 70 de zile, achitând o taxă fixă de 59 Ron pentru 7 zile;
 • Vârstă maximă de creditare, împrumuturile rapide fără garanţii de la CreditPrime-credit online putând fi accesate şi de către persoanele cu vârsta de 70 de ani (minimul este de 22 de ani);
 • Rapiditate în procesul de aprobare (2 minute), simplitate în modalitatea de expediere a documentelor (online) şi transparenţă maximă (ştii de la început care este suma totală de rambursat);
 • Dobândă variabilă, bazată pe nivelul de loialitate şi numărul de împrumuturi accesate de client până în acel moment (între 0,9% şi 1,4%).

Credit-Prime reprezintă una dintre cele mai generoase și flexibile oferte adresate românilor care au nevoie rapidă de ajutor financiar. Formularul de aplicare se completează repede şi uşor, solicitându-i-se clientului să furnizeze să furnizeze minimul de date şi informaţii. În plus, pe întreaga perioadă de desfăşurare a completării formularului, clientul beneficiază de ajutor specializat şi asistenţă telefonică din partea reprezentanţilor CreditPrime.

CreditPrime.ro – program unic de loialitate pentru împrumuturi rapide pe termen lung!

Această instituţie nebancară reuşeşte să inoveze şi să ofere o nouă perspectivă creditării din România. Programul de loalitate CreditPrime protejează clientul datorită faptului că se bazează pe principiul creditării responsabile – începe prin a oferi sume mai mici, astfel încât clientul să testeze sistemul și să îi înțeleagă toate aspectele, ca mai apoi să ofere acces la împrumuturi mai mari, pe termen mai îndelungat la dobânzi din ce în ce mai mici. Astfel fiecare client, pe măsură ce împrumută și rambursează repetat, trece prin fiecare din cele 4 niveluri:

 • Începător – clienţii care se încadrează în această categorie sunt cei aflaţi la prima solicitare de împrumut. Aceştia  vor putea împrumuta până la 1000 Ron, pentru o perioadă de 30 de zile, pe care o pot prelungi cu 7 până la 70 de zile;
 • Expert – se adresează clienţilor existenţi, care au deja la activ între 2 şi 4 împrumuturi CreditPrime, aceştia beneficiind de o perioada mai mare de rambursare, în comparaţie cu nivelul inferior (până la 45 de zile);
 • Partener – client existent, ce a accesat deja între 5-10 împrumuturi CreditPrime. Această categorie beneficiază de o extindere a limitei de creditare cu până la 1500 Ron, comparativ cu nivelul Expert;
 • VIP – clienţii din această grupă au deja la activ minim 10 împrumuturi, ceea ce le permite obţinerea sumei maxime oferite de către Credit Prime (2000 Ron), comparativ cu nivelurile inferioare.

În plus, trebuie menţionat faptul că dobânda scade pe măsură ce numărul împrumuturilor accesate creşte, astfel încât, clienţii loiali vor beneficia de o dobândă de 0,9%. Adițional programului de loialitate, toți clienții companiei pot beneficia de Cashback – programul de tipul banii înapoi (până la 10%), singura condiție fiind rambursarea în termen.

Suport şi asistenţă clienţi

Pe lângă variatele opţiuni de contact oferite (prin email, telefon şi formular de contact), CreditPrime se remarcă şi prin promptitudine în răspunsuri. În plus, clienţii pot fi contactaţi telefonic chiar de către reprezentanţii CreditPrime, în cazul în care solicită acest lucru.

Cu CreditPrime.ro problemele financiare se vor rezolva imediat!

Număr redus de documente necesare, minimul de condiţii privind solicitarea unui credit nevoi personale, multiple beneficii (program de loialitate, banii înapoi, dobânda variabilă), asistenţă telefonică la completarea formularului de aplicare, modalităţi de contact simple (online sau prin telefon), precum şi diverse alte avantaje transformă CreditPrime-credit online într-una dintre opţiunile de încredere pentru românii care au nevoie de bani împrumut. CreditPrime devine astfel alegerea naturală pentru toţi cei care au nevoie de un partener de nădejde, atunci când se confruntă cu situaţii mai dificile! Cu ajutorul acestei companii nebancare, toţi cei interesaţi să-şi rezolve problemele financiare o pot face rapid şi cu o serie de beneficii pe termen lung!