Credius: Obține rapid și ușor 30,000 Ron – Credix.ro

 • Valoare împrumut
 • Termen împrumut
 • Primul credit gratis
 • Varsta solicitant
 • Vei primi bani
 • 600 – 30 000 Lei
 • 12 – 60 luni
 • 4,91%/luna
  DAE pornind de la 136%
 • de la vârsta de 18 ani
 • in maxim 24 ore

PRO

 • Este singura companie care le oferă bani împrumut atât românilor din țară, cât și celor care lucrează în Italia, Marea Britanie și Spania (între 600 și 1500 Euro pentru creditele rapide pe termen scurt și până la 9000 Euro pentru împrumuturile pe termen lung);
 • Disponibilitate financiară de până la 3000 Ron (pentru împrumuturile rapide pe termen scurt) și până la 30,000 Ron (pentru creditele nebancare pe termen lung), fără limitare de vârstă, cu o vechime minimă în muncă (numai 1 luna);
 • Sistem avansat de aprobare a creditului, cu un nivel de aprobare de 60 de minute (dacă aplici online) sau de 20-40 minute (dacă soliciți împrumutul în sucursală prin intermediul programului Creditmatic).

CONTRA

 • Valoarea dobânzii anuale efective poate ajunge până la aproximativ 5134% în cazul creditelor nebancare pentru pensionari;
 • Este perceput un comision de administrare a împrumutului, care are o valoare de 1% din suma împrumutată și care este perceput lunar până la rambursarea completă a creditului;
 • Comisionul de analiză solicitate credit este cuprins între 150 și 990 Ron, raportat la tipul de împrumut accesat.

Românilor cu cetățenie română care trăiesc în țara noastră sau în comunitățile importante de concetățeni din Spania, Marea Britanie și Italia, Credius.ro le pune la dispoziție sume de bani de până la 30,000 Ron sau până la 9000 Euro, ori de câte ori aceștia se află într-o perioadă de dificultăți financiare. Credix.ro a analizat pentru ține toate detaliile paletei de oferte de credite nebancare puse la dispoziție clienților de către acest operator din România, dar și sistemul de suport clienți, modalitățile de rambursare a creditelor și nivelul de accesibilitate al acestora. Îți oferim toate aceste informații complete, care sperăm să-ți fie de folos atunci când vei apasă butonul “Solicită Împrumut” pentru a aplica pentru un credit de la Credius România!

Care este suma pe care o pot împrumuta de la banca Credius și care sunt condițiile de rambursare a banilor?

Dacă ai nevoie de bani cu împrumut de la Credius ifn, atunci trebuie să știi că nu ai nevoie să îndeplinești foarte multe condiții:

 • Trebuie să fii cetățean român, să ai minim 18 ani și maxim 75 de ani și să ai un venit stabil lunar;
 • Vechimea minimă în câmpul muncii este de 1 luna; nu se solicită adeverință de salariat (dacă veniturile sunt declarate la ANAF);
 • Va fi nevoie să depui o cerere de solicitare credit nebancar, plus o copie de pe actul de identitate și o copie după talonul de pensie (pentru pensionari).

Pentru că atunci când ai nevoie de bani este necesar să știi și care sunt condițiile financiare, nu trebuie să uiți că la Credius credit este nevoie să plătești un comision de analiză a dosarului, care are costuri cuprinse între 150 și 990 Ron (singurul împrumut exclus de la această regulă fiind cel pentru bunuri), dar și o taxă lunară de 1% din valoarea sumei împrumutate. Trebuie să plătești o dobândă DAE care la nivelul maximal cel mai scăzut este de 444% pentru creditele pentru bunuri, iar la cel mai mare ajunge până la 1534% (pentru împrumuturile pentru pensionari).

Astfel, Credius România îți oferă posibilitatea de a accesa următoarele sume de pe bani în cadrul creditelor rapide puse la dispoziție oricărui român care îndeplinește condițiile de împrumut:

 • Între 600 și 3000 Ron – pentru creditele pe termen scurt;
 • Între 600 și 30,000 Ron – pentru împrumuturile pe termen lung, pentru cele online și pentru pensionari;
 • Între 100 și 20,000 Ron – pentru creditele nebancare pentru achiziționarea de bunuri;
 • Între 600 și 1500 Euro – pentru împrumuturile pe termen scurt în valută pentru românii din diaspora;
 • Între 600 și 9000 Euro – pentru creditele pe termen lung în valută pentru românii care muncesc în afară granițelor țării.

Valoarea dobânzii anuale aplicabile este de maxim 200% pe an, iar valoarea dobânzii anuale efective variază între 121% și 1534%; în plus, sunt percepute comisioane de analiză ( cu o valoare între 150 și 990 Ron) și pentru administrarea împrumutului în fiecare lună, care este în procent de 1%. În ceea ce privește intervalul de rambursare a banilor, banca Credius oferă posibilitatea de a înapoia banii între 4 și 60 de luni, în rate fixe sau descrescătoare.

Cum pot returna banii împrumutați de la Credius credit online și cum pot întră în contact cu serviciul de asistență clienți?

Atunci când alegi oricare dintre creditele rapide de la acest operator, returnarea banilor este foarte simplă, fiindcă ai la dispoziție posibilitatea de a plăti direct într-unul dintre conturile bancare ale Credius credit online, prin virament bancar sau depunere în numerar la banca ori prin plata la terminalele Qiwi. În ceea ce privește sistemul de asistență clienți, banca Credius îți pune la dispoziție atât conectarea prin intermediul rețelelor de socializare, prin telefon, prin email sau prin intermediul chat-ului live. Credix.ro evidențiază aspectele pozitive legate de aceste caracteristici, care sunt printre cele mai vaste din cadrul tuturor serviciilor de credite rapide din România.

Ce fel de avantaje îmi oferă Credius ifn?

Credius România este una dintre puținele servicii care activează în acest domeniu care încearcă să-și depășească statutul atât în raport cu sine, cât și cu ai săi competitori. De aceea, pentru a fi mereu cu un pas înainte celorlați, pe Credius.ro vei beneficia din plin de următoarele avantaje:

 • Sistem simplu de aplicare, online, prin telefon sau în sucursală (Credius București și în multiplele unități de pe întreg teritoriul României, din cele mai importante orașe ale țării);
 • Răspuns rapid la orice solicitare, în maxim 20-40 de minute prin intermediul opțiunii Creditmatic, care îi pune la dispoziție solicitantului posibilitatea de a-și administra singur creditul direct în sucursală;
 • Sistem ușor de aplicat online, cu aprobare imediată, în maxim 60 de minute, precum și cu rambursare în diferite moduri, precum plata în rețeaua de terminale Qiwi, în numerar prin depunere în contul bancar la oricare dintre băncile colaborate cu Credius sau prin virament bancar online;
 • Posibilitatea de a obține bani gratis prin intermediul opțiunii de rambursare anticipată a creditului Anticredit sau în cadrul concursurilor organizate de către Credius România.

Credius online se recomandă de la sine (noi, cei de la Credix.ro nu am făcut decât să evaluăm în întregime toate aceste caracteristici) prin transparență totală, condiții de creditare precise, termeni de rambursare flexibile și o valoare ridicată a banilor care pot fi împrumutați. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a-i obține este să apeși butonul “Solicită Împrumut”, chiar dacă ești din țară sau activezi în Spania, Marea Britanie sau Italia. Banii (până la 30,000 Ron sau 9000 Euro) sunt virați rapid, cu minimul de acte solicitate, în cele mai sigure condiții, pentru ca tu să îți rezolvi problemele financiare instant! Aplică acum pe Credius.ro pentru cele mai bune credite nebancare online!