Credite rapide pana la 2900 Lei, in maxim 10 minute, chiar si pentru cei in varsta (maxim 75 de ani) doar la Mindi!

 • Valoare împrumut
 • Termen împrumut
 • Primul credit gratis
 • Varsta solicitant
 • Vei primi bani
 • 100 – 2900 Lei
 • 7 – 30 zile
 • 22%
  DAE pornind de la 1023.86%
 • de la vârsta de 25 -75 de
 • in maxim 24 ore

Beneficii

 • Rapiditate in aprobarea creditului rapid, in maxim 10 minute;
 • Mindi Romania ofera primul credit fara dobanda, fara comisioane si alte costuri, in limita a maxim 1100 lei;
 • Persoanele in varsta (maxim 75 de ani) pot beneficia de un credit rapid Mindi;
 • Trei modalitati de accesare a unui Mindi credit rapid online: in sucursala, online si prin telefon;
 • Imprumutul rapid Mindi.ro este disponibil si pentru cei care nu au venituri constant;
 • Posibilitatea de prelungire a imprumutului pe o perioada de 7, 14 sau 30 de zile.

Imprumuturi rapide online de la Mindi

Creata din dorinta de a le oferi tuturor clientilor, cu varsta cuprinsa intre 25 si 75 de ani, oportunitatea de a imprumuta bani (pana la 2900 lei) pentru a-si rezolva problemele financiare, Mindi este unul dintre serviciile rapide de imprumuturi urgente. Comoditatea, flexibilitatea si accesibilitatea sunt trei dintre atributele care definesc acesta companie, care le ofera clientilor sai imprumuturi rapide, cu posibilitatea de rambursare in 7,14 sau 30 de zile. Primul credit rapid pana la suma maxima de 600 lei este fara dobanda, comisioane sau alte costuri; oferta esta valabila doar o singura data si numai pentru clientii care au accesat pentru prima data un astfel de imprumut.

Conditii de acordare credit urgent de la

Mindi Romania le pune la dispozitie tuturor cetatenilor romani, cu varsta cuprinsa intre 25-75 de ani, posesori ai unei carti de identitate valabile, a unui cont bancar, care realizeaza venituri lunare regulate si care nu au debite restante, credite rapide avantajoase. Este necesara probarea realizarii veniturilor lunare prin prezentarea unui document doveditor, asa cum este extrasul de cont bancar, adeverinta de salariu sau talonul de pensie).

In cazul in care nu realizezi venituri constante, Mindi.ro iti ofera, totusi, posibilitatea de a accesa un credit rapid. Viitoarele oferte vor depinde de modul in care tu, in calitate de client, iti vei rambursa la timp imprumuturile anterioare. Dupa cum se poate observa, acest operator de credite rapide de pe piata romaneasca are grija si de persoanele care nu inregistreaza venituri constant si le ofera acestora oportunitatea de a beneficia de un imprumut urgent. 

Modalitatile de solicitare a unui imprumut urgent de la Mindi

Pentru ca potentialii clienti sa se poata bucura de o gama cat mai larga de metode de solicitare a unui imprumut urgent, Mindi Romania le ofera acestora trei posibilitati diferite de a accesa un astfel de credit rapid. Completeaza cererea de imprumut direct pe site-ul Mindi.ro, cu ajutorul unui consultant prin intermediul apelarii telefonice sau direct, intr-un dintre sucursalele terestre ale acestui operator.

Cererea trebuie sa contina datele personale ale solicitantului (nume, prenume, CNP, adresa de email, numar de telefon), datele financiare (venit lunar, eventuale rate lunare, cate persoane sunt in intretinerea acestuia si tipul de venit inregistrat), precum si stabilirea unei parole pentru accesarea contului Mindi.

Cum se poate rambursa un Mindi credit rapid online

Creditele rapide Mindi pot fi rambursate in 7, 14 sau 30 de zile, fie in numerar la una dintre cele trei sucursale disponibile momenten (in Colentina, Oltenitei si Camil Ressu), fie transfer bancar din contul bancar personal sau prin depunere directa in contul Mindi Romania, de la orice banca.

Clientilor aflati in imposibilitatea de achitare la timp a imprumutului rapid contractat, din diverse motive obiective, li se ofera posibilitatea de prelungire a termenului. Astfel, contra unui comision de prelungire, termenul scandent poate fi extins pentru 7, 14 sau 30 de zile. Clientul trebuie sa mentioneze in cerere ca doreste prelungirea, precum si care este perioada de prelungire.

Serviciul de suport clienti Mindi

Clientii care au optat pentru serviciile Mindi Romania se pot bucura de acces rapid si-n timp real din partea serviciului de suport clienti ai acestui operator de imprumuturi rapide. Acestia pot contacta serviciul de asistenta clienti fie online (prin intermediul serviciului de email si a chatului), fie telefonic. Acest serviciu este disponibil in cursul saptamanii, intre orele 9-20, cu exceptia week-end-ului, atunci cand este neoperational.

Concluzie

Gratie unei game variate de optiuni de creditare si a prezentei primului imprumut fara dobanda, dar si unei apropieri de client si de nevoile sale, Mindi.ro este unul dintre cele mai avansate servicii de creditare rapida din Romania.