Smile Credit – împrumuturi rapide fără comisioane ascunse, până la 2000 Ron!

Valoare împrumut100 – 2000 Lei
Termen împrumut3 – 35 zile
Primul credit gratisDAE pornind de la 85.06%
Varsta solicitant de la vârsta de 18 -75 de
Vei primi baniin maxim 24 ore

Pro:
  • Condiţii de creditare foarte avantajoase, pentru solicitanţi începând cu vârsta de 18 ani;
  • Împrumuturi de până la 2000 Ron, cu posibilitatea de nu plăti nicio dobândă, dacă împrumutul este achitat în termen de 3 zile;
  • Aplicare online şi virament bancar a sumei împrumutate, astfel încât clientul nu trebuie să se deplaseze de acasă;
  • Valoarea dobânzii este diferenţiată în funcţie de perioada de rambursare, aceasta fiind una dintre cele mai scăzute din România, raportat la concurenţă.
Contra:
  • Extinderea perioadei de rambursare este oferită în schimbul achitării unei sume suplimentare;
  • Valoarea dobânzii pentru ziua de întârziere este destul de ridicată.

SmileCredit.ro le oferă celor interesaţi posibilitatea de a aplica pentru obţinerea de bani împrumut pentru sume de până la 2000 Ron. Nu sunt percepute comisioane de administrare, de analiză a dosarului de creditare şi nici pentru rambursarea în mod anticipat a împrumutului. În plus, pentru creditele rapide achitate în termen de 3 zile, SmileCredit le oferă aplicanţilor cea mai avantajoasă ofertă, a unui împrumut fără dobândă! O astfel de opţiune este foarte avantajoasă pentru persoanele care împrumută bani pe o perioadă foarte scurtă (creditul până la salariu).

Smile Credit Credit Online

Care sunt condiţiile de creditare pe care trebuie să le îndeplinească un solicitant de bani împrumut de la SmileCredit- credit rapid online?

Pentru că simplitatea, rapiditatea şi transparenţa maximă sunt caracteristicile care defines acest nou serviciu de împrumuturi nebancare din România, Smile Credit solicită aplicanţilor îndeplinirea unui număr minim de condiţii. Acestea sunt:

  • Realizarea de venituri lunare în formă stabilă (sunt luate în calcul o serie de tipuri de venituri, în afara salariului, precum pensie, drepturi de autor, drepturi din cedarea folosinţei unor bunuri imobile (închiriere), dividende, ajutor de şomaj, etc.);
  • Cetăţenie română şi vârsta minimă de aplicare de 18 ani (aceste condiţii vor fi dovedite prin intermediul unei copii de pe cartea de identitate a solicitantului);
  • Deţinerea unui număr de telefon mobil şi a unei adrese de email, care vor fi utilizate în procesul de aplicare, pentru verificarea datelor şi pentru schimbul de informaţii şi notificări între părţi;
  • Deţinerea unui cont sau card bancar, aceasta fiind modalitatea de virare a banilor în urma obţinerii aprobării de către solicitant.

În cazul în care solicitantul îndeplineşte aceste condiţii de creditare, atunci acesta va completa formularul de aplicare cu datele solicitate (acestea trebuie să fie veridice, dat fiind faptul că se va realiza o verificare asupra autenticităţii). În plus, solicitantul va transmite o copie a cărţii de identitate pe email (în format scanat sau foto), iar în anumite cazuri (dacă se solicită în mod specific), o copie după adeverinţa de salariu, extras de cont (nu mai vechi de 2 luni), fişa fiscală, fluturaş de salariu, etc.

Cât pot împrumuta de la SmileCredit.ro, pentru cât timp şi care este dobânda?

Aceasta este una dintre cele mai simple modalităţi de a obţine bani împrumut în condiţii cu mult mai avantajoase decât la celelalte companii nebancare din România. Poţi împrumuta între 100 şi 2000 Ron, pentru o perioadă de până la 35 de zile. Unul dintre beneficiile majore oferite de către Smile Credit este faptul că pentru sumele rambursate până în 3 zile, nu mai este percepută nicio dobândă. În cazul în care împrumutul se întinde pe o perioadă de până la 15 zile, atunci valoarea dobânzii este de 0,3%/zi; pentru împrumuturile cu termen de rambursare între 16 şi 35 de zile, valoarea dobânzii aplicabile este de 0,19%/zi.

De ce este avantajos un împrumut rapid online de la SmileCredit?

Există o serie de motive pentru care un credit rapid online de la Smile Credit este atât de avantajos. În primul rând pentru că poţi împrumuta banii de care ai nevoie foarte simplu şi fără să fie nevoie de un număr ridicat de documente. În cel de-al doilea rând poţi obţine până la 2000 Ron, iar în cazul în care suma este rambursată în termen de 3 zile, atunci nu vei plăti nicio dobândă. În cel de-al treilea rând, nu sunt solicitate niciun fel de comisioane, astfel că nu există costuri ascunse, iar solicitantul ştie cât are de plată încă de la început. Nu trebuie uitat nici faptul că aplicând online nu vei mai pierde timp, aşa cum se întâmplă atunci când aplici pentru un împrumut de la o bancă şi nici nu este nevoie să transporţi un dosar voluminous care să conţină documentele pentru aprobare.

Suport şi asistenţă clienţi

Smile Credit te întâmpină cu zâmbetul pe buze chiar şi atunci când contactezi serviciul de relaţii cu clienţii. Astfel, prin intermediul emailului sau a numărului telefonic pus la dispoziţie, serviciul de asistenţă clienţi îţi va răspunde întotdeauna cu promptitudine.

SmileCredit- credit rapid online cu aprobare rapidă şi condiţii foarte avantajoase!

Pentru românii care au nevoie de bani împrumut pentru a-şi rezolva situaţiile urgenţe, creditul rapid de la Smile Credit reprezintă cea mai avantajoasă opţiune. În situaţia în care mai sunt doar câteva zile până la salariu, aceştia pot împrumuta o sumă de până la 2000 Ron şi o pot rambursa în termen de 3 zile fără să plătească dobândă. Condiţiile avantajoase, flexibilitatea şi  transparenţa oferite de către această companie nebancară constituie caracteristicile care o poziţionează în topul serviciilor de calitate oferite românilor care au nevoie de bani împrumut!