Bine ati venit pe site Credix.ro. Site-ul este furnizat de catre echipa Site-ului ca un catalog de comparatii pentru utilizatorii sai. Echipa Site-ului nu este imprumutator, furnizor de imprumuturi rapide, nu intermediaza imprumuturi catre imprumutatorii Tertei Parti si nu este nici agent, reprezentant sau broker al vreunui imprumutator al unei Terte parti. Va rugam sa cititi urmatoarii termeni si conditii care guverneaza folosirea acestui Site de catre Dvs.

Echipa Site-ului va furnizeaza acces la subiectele de pe Site in termenii si conditiile prezentei intelegeri. Va rugam sa luati nota de faptul ca folosirea Site-ului constituie asumarea neconditionata din partea Dvs a acestei intelegeri in termenii si conditiile care urmeaza si care va fi litera de respectat intre noi. Echipa Site-ului isi rezerva dreptul de a actualiza sau modifica termenii si conditiile mai sus mentionate fara o notificare prealabila. Daca termeniis i conditiile au fost actualizate, echipa site-ului le va posta pe Site si va notifica data la care au fost ultima data actualizate. Folosirea Site-ului de catre dvs dupa cum urmeaza reprezinta acceptarea lor neconditionata din partea Dvs a acestei intelegeri in termenii si conditiile care urmeaza si care va fi litera de respectat intre noi asa cum au fost modificate.

Site-ul trebuie folosit doar de catre persoane sau companii care pot incheia contracte cu caracter juridic obligatoriu sub legislatia in vigoare din tara lor si/sau locul de rezidenta. Fara a limita cele de mai sus, Site-ul nu poate fi folosit de catre persoane care nu au varsta legala (sunt Minori). Daca sunteti un Minor, nu puteti folosi acest Site. Pentru evitarea oricarei indoieli, echipa Site-ului nu va fi responsabila pentru nicio utilizare neautorizata de catre Minori a Site-ului sub nicio forma sau mod.

Site-ul, designul sau, toate textile, graficele, continutul video sau audio si selectarea si aranjarea acestora sunt proprietatea echipei Site-ului si/sau diferitilor subsidiari, afiliati sau furnizori de terte parti (“Terte Parti”) si care sunt sub protectia legilor internationale privitoare la copyright. Niciun continut care se gaseste pe Site nu opoate fi reprodus, republicat, distribuit, afisat, vandut, trasnferat sau modificat fara permisiunea expresa in scris a echipei Site-ului si/sau reglementarilor Tertelor Parti.  

Marcile comerciale si marcile de design care apar pe Site sunt marci inregistrate ale proprietarilor respectivi. Niciun continut al acestui Site nu trebuie interpretat ca acorda, implicit sau in alt mod,  vreo licenta sau drept de folosire a oricarei marci, cu exceptia cazurilor in care exist apermisiunea expresa, exprimata in scris a echipei Site-ului sau a oricarei parti care detine marcile reglementate.

Atat Site-ul, cat si continutul sau nu vor putea fi, in parte sau in intregime, copiate, reproduse, republicate, uploadate, postate, trasnferate sau distribuite  fara permisiunea expresa in scris a echipei Site-ului, cu exceptia cazului im care Dvs puteti descarca, afisa sau printa continutul prezentat pe Site, in scopul folosirii personale, ne comerciale a acestuia.  Folosirae neautirizata a Site-ului si/sau a continutului continut  poate incalca legea sau legile de reglemantare a copyrightului, marcilor sau a altor drepturi de proprietate intelectuala. Dvs trebuie sa retineti toate notele referitoare la copyright si marci, incluzand oricare note despre proprietate, continute in continutul acestui Site. Utilizarea acestui continut in alt site sau intr-un alt mediu de retele computerizate este strict interzis.

Dvs sunteti interzis sa contribuiti, postati sau transm,iteti catre Site oricare continut care incalca, este ilegal, ameninta, calomniaza, defaimeaza, este obscen, indecent, instiga, este pornografic sau profanator sau oricare continut care constituie sau incurajeaza un comportament care poate fi considerat infractiune, da nastere la raspundere civila sau altfel incalca orice lege.

Inainte de a obtine oricare produs sau serviciu din partea unei terte parti, Dvs trebuie sa verificati toate informatiile, continutul, materialul sau datele detinute de terta parte despre care trebuie sa va asigurati ca este corecta, precisa, completa si nu induce in eroare si ca detineti toate faptele relevante. Este responsabilitatea Dvs de a corecta si identifica oricare eroare sau neintelegere legate de  informatii, continut, materiale sau datele detinute de catre terta parte inainte de a obtine orice produs sau serviciu de la aceasta. Esecul in realizarea acestui fapt va duce la invalidarea produsului sau serviciului furnizat de catre terta parte. Noi nu acceptam nicio responsabilitate sau raspundere pentru orice pierdere sau paguba pe care o suferiti sau care apare din orice informatie, continut, material saudata detuinuta de o terta parte despre Dvs nu v-ati asigurat ca este corecta, precisa, completa si nu induce in eroare si ca detineti toate faptele relevante.

La discretia sa, in plus fata de orice alte drepturi sau caile de atac disponibile la echipa Site-ului si fara nici un fel de raspundere, echipa Site-ului in orice moment si fara o notificare prealabila, poate rezilia sau restrictiona accesul la oricare dintre componentele Site-ului. Referintele de pe Site legate de orice nume, marci, produse sau servicii ale Tertelor Parti sau hyperlink-uri catre site-urile Tertelor Parti sau informatii sunt furnizate doar ca o convenienta  pentru utilizatorii Site-ului si nu constituie in nici un fel sau implica aprobarea Site-ului sau recomandarea unei a Treia Parti, informatiile, produsul sau serviciul.

Echipa Site-ului nu este responsabila pentru continutul niciunuia dintre siteurile Terilor Parti si nu face nicio declaratie cu privire la continutul sau exactitatea materialului de pe aceste site-uri. Daca va decideti sa urmati linkuri catre oricare de astfel de site-uri ale Tertelro Parti, faceti acest lucru in totalitate pe propriul risc. Utilizarea de catre Dvs. a site-urilor Tertelor Parți este supus termenilor si conditiilor de utilizare precum si politicilor de confidentialitate ale acestor site-uri.