Top-10-cadouri-pentru-EL-de-Ziua-Indragostitilor-Credix

Top 10 cadouri pentru EL de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day este una dintre sărbătorile adoptate de către români și care este deosebit de populară la nivel mondial. Fiind o sărbătoare a iubirii, pe data de 14 Februarie, nu trebuie uitat că darurile care se oferă trebuie să fie în ambele sensuri (atât pentru femei, cât și pentru bărbați).

Dacă în cazul femeilor, posibilitățile de cadouri sunt destul de variate și interesante, darurile pentru bărbați necesită ceva mai multă atenție, astfel încât acesta să-l impresioneze și să se plieze pe personalitatea lor.

Cunoscuți pentru preferințele lor pentru gadget-uri inteligente și alte astfel de dispozitive (mai puțin pentru tot ceea ce este siropos), bărbații apreciază, de fapt, orice gest și cadou romantic din partea partenerei, iubitei sau soției. Important este ca acest cadou să fie util, practic, interesant, neobișnuit sau să-l surprindă într-un mod plăcut. Iată un top al celor mai interesante cadouri pentru bărbați de Ziua Îndrăgostiților!

Cumpără-i un ceas inteligent care să-i completeze personalitatea!

Gândește-te că acest ceas nu doar o să-i permită să urmărească mult mai eficient datele/emailurile care îl interesează, ci este și o modalitate excelentă de a-l surprinde cu mesajele de iubire pe care i le trimiți de obicei și despre care nu va mai avea cum să spună că nu le-a văzut. Un smartwatch de calitate ajunge la aproximativ 200 Euro, dar, fiind vorba despre un cadou util amândurora, este o investiție excelentă pentru dragostea voastră. În cazul în care încă nu ți-ai încasat salariul, aici o să găsești bani împrumut, simplu și rapid!

Butoni cu stocare USB

Este un cadou cu adevărat surprinzător și nu costă mai mult de 100 Ron, așa că bărbatul tău o să arate elegant, dar o să aibă la îndemână și niște dispozitive de stocare a informațiilor de până la 8 Gb.

Pernă multicoloră de relaxare

Nimic nu se compară cu o pernă care să-ți ofere relaxare după o zi obositoare de muncă. Perna sensibilă la atingere trece printr-o gamă de culori și nuanțe care creează un spectru de lumini foarte confortabili. Întreg spectacolul de relaxare al iubitului tău nu costă decât 130 Ron.

Un rucsac sau o geantă de voiaj performantă

Dacă iubiți în egală măsură călătoriile și aventurile, atunci nu există un cadou mai potrivit decât un astfel de obiect. Alege un produs care să înglobeze cât mai multe caracteristici ajutătoare și oferă-i iubitului tău de Ziua Îndrăgostiților un super cadou care o să-l încânte!

Stabilizator pentru telefonul mobil sau camera video

Momentele petrecute împreună vor fi clare și fără efect de tremurare, chiar și atunci când faceți fotografii în medii instabile. Rolul acestui gadget este de a oferi maximul de stabilitate instrumentului de fotografiat/filmat, iar rezultatele sunt mai mult decât vizibile.

Proiector tip pistol pentru afișarea orei

O să îmbini atât spiritul pentru aventură, cât și dorința lui de a avea un pistol inteligent. Rolul acestui gadget este de a afișa ora prin proiectare pe perete sau orice alt mediu din cameră, indiferent că este zi sau noapte (iar prețul este de numai 110 Ron).

Cana cu dispozitiv integrat de auto-amestecare

Dacă ai un iubit somnoros și căruia nu-i place să amestece conținutul cafelei sau ceaiului de dimineață, acest produs cu dispozitiv automat de amestecare integrat va face toată treaba și nu costă decât 90 Ron.

Baterie externă pentru telefon (cu încărcare wireless sau clasică)

Este un cadou util pentru orice bărbat care își utilizează telefonul mobil la maxim, fiindcă nu se știe niciodată cât are nevoie mai mare ca bateria să fie la nivel maxim de încărcare.

Un abonament la canalele pay-per-view

Dacă sunteți fani ai serialelor și filmelor de calitate, un astfel de abonament o să vă facă plăcere amândurora, iar ceea ce este mai avantajos este că aceste canale oferă conținut de calitate special dedicat Zilei Îndrăgostiților.

O dronă compatibilă cu realitatea augmentată

Este maximul de cadou pe care și-l poate dori un bărbat cu această ocazie și fii sigură că o să reușești să-l surprinzi în cel mai neobișnuit și plăcut mod. Un astfel de gadget are un preț de peste 1000 Ron, dar, efectele se vor vedea tot anul. Banii nu ar trebui să fie o problemă, fiindcă de aici poți împrumuta foarte rapid (banii în 24 de ore și puteți sărbători împreună o Zi a Îndrăgostiților de neuitat!

Ești pregătită să-l surprizi așa cum n-ai mai făcut-o până acum de acest Valentine’s Day? Alege unul dintre aceste gadget-uri și sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților la un alt nivel! Tu ce cadou vei alege?