Zaplo.ro credit rapid online, cel mai bun serviciu de imprumuturi din Romania in anul 2017

Zaplo.ro credit rapid online

Atunci cand intampini diverse situatii neplacute si mai ales, neprevazute, in viata ta este bine sa stii ca ai pe cine te baza, ca sa poti obtine ajutorul de care ai atat de mare nevoie. Zaplo credit rapid online se distinge dintre celelate servicii care ofera credite online prin atitudinea oferita celor care au nevoie de bani pentru a-si rezolva problemele. Este un grup de traditie in materie de oferit un credit rapid fara acte sau pentru un imprumut pana la salariu, activand in alte noua tari, in afara Romaniei (Spania, Bulgaria, Letonia, Suedia, Georgia, Danemarca Cehia, Lituania si Finlanda). Inca din anul 2015, Zaplo.ro credit rapid online a lansat unul dintre cele mai importante tipuri de credite online: primul credit este gratuit, fara sa fie nevoie sa plateasca vreo dobanda.

Cum poti accesa un Zaplo credit rapid online

Oricare roman care are varsta de minim 19 ani (si maximum 75 de ani)  se incadreaza in conditiile de acordare a unui imprumut pana la salariu de la Zaplo. Clientul interesat trebuie sa prezinte o copie scanata a actului personal de identitate sau a pasaportului, o copie a extrasului de cont sau unui talon de pensie, precum si sa aiba un card sau un cont bancar unde sa i se vireze suma solicitata si aprobata de catre Zaplo. Oricum, pana acum, cu siguranta ca ai aflat despre acest serviciu atat de prietenos, din reclamele de la TV sau din mass-media, acolo unde un tip isi traieste viata intr-un mod foarte relaxant. Chiar daca a aparut pe piata din Romania abia anul trecut, in 2015, Zaplo.ro credit rapid online s-a remarcat prin rapiditatea cu care vireaza banii clientilor, in special celro care au conturi/carduri bancare la Raiffeisen Bank sau BRD, acolo unde banii sunt virati chiar si intr-o ora.

Pentru un credit rapid fara acte in valoare de 600 Ron, care se intinde pe perioada maxima de rambursare (30 de zile), clientul nu va plati niciun fel de dobanda (valoarea dobanzii este de 0%). Trebuie retinut ca aceasta este suma maxima care se poate imprumuta la primul imprumut. Valoarea sumei imprumutate creste de la cel de-al doilea imprumut realizat de aceeasi persoana. In cazul in care acesta solicita un credit online in valoare de 1000 Ron, pe aceeasi durata de timp (30 de zile) atunci acesta va trebui sa ramburseze suma de 1284 Ron, adica o dobanda de 284 Ron. Daca acesta alege sa solicite suma maxima care se poate acorda pentru un imprumut pana la salariu de catre Zaplo, adica 2000 Ron, pentru perioada maxima de acordare (30 de zile), dobanda care trebuie achitata este in valoare de 426 Ron.

Servicii de calitate doar cu Zaplo.ro credit rapid online

Unul dintre beneficiile pe care le ofera clientilor sai este primul mini-credit, care este scutit de plata vreunei dobanzi (dobanda este 0% in acest caz, pentru sumele de pana in 1000 RON), ceea ce este destul de avantajos pentru un credit rapid fara acte, in conditiile in care nimic nu mai este gratuit in ziua de astazi. In plus, in cazul in care se intampina probleme de catre client in legatura cu procesul de aplicare pentru un imprumut pana la salariu, Zaplo.ro are unul dintre cele mai bine pregatite si amabile servicii cu clientii, astfel incat ori de cate ori este nevoie, acestia ii stau clientului la dispozitie, ajutandu-l cu orice informatie are nevoie, prentru a finaliza in bune conditii procedura de aplicare pentru un Zaplo.ro credit rapid online. Atunci cand completezi formularul de aplicare pentru un credit online, fie poti cere ajutorul serviciului de asistenta clienti la info@zaplo.ro , fie poti cere ajutorul prin intermediul chat-ului online.

Zaplo poate fi considerat unul dintre cele mai rapide, prietenoase si avantajoase servicii de credite online. Numeroasele beneficii oferite clientilor sai il face unul dintre cele mai competitive servicii nebancare de pe piata romaneasca. Faptul ca vine tot timpul cu diverse inovatii (primul mini-credit cu dobanda 0% sau viramentul banilor in cel mai scurt timp, in cazul in care exista aceeasi banca cu a clientului) reprezinta un garant al faptului ca Zaplo.ro credit rapid online este una dintre ofertele care vor domina piata de profil din Romania pentru foarte mult timp de acum inainte. Atat timp cat clientii vor imprumuta responsabil, Zaplo.ro va fi un prieten de incredere!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>