Zaplo.ro credit rapid online, cel mai bun serviciu de imprumuturi din Romania in anul 2018

Valoare împrumut200 – 2000 Lei
Termen împrumut5 – 30 zile
Primul credit gratisDAE pornind de la 3112,6%
Varsta solicitant de la vârsta de 19 -75 de
Vei primi baniin maxim 24 ore
Pro:
 • Simplitate în modul de acordare a unui împrumut, prin expedierea documentelor direct prin email;
 • Transfer rapid de bani, direct în contul sau pe cardul bancar al solicitantului.
Contra:
 • Valoare ridicată a sumei suplimentare pentru prelungirea perioadei de rambursare a împrumutului.

Atunci cand intampini diverse situatii neplacute si mai ales, neprevazute, in viata ta este bine sa stii ca ai pe cine te baza, ca sa poti obtine ajutorul de care ai atat de mare nevoie. Zaplo credit rapid online se distinge dintre celelate servicii care ofera credite online prin atitudinea oferita celor care au nevoie de bani pentru a-si rezolva problemele. Este un grup de traditie in materie de oferit un credit rapid fara acte sau pentru un imprumut pana la salariu, activand in alte noua tari, in afara Romaniei (Spania, Bulgaria, Letonia, Suedia, Georgia, Danemarca Cehia, Lituania si Finlanda). Inca din anul 2015, Zaplo.ro credit rapid online a lansat unul dintre cele mai importante tipuri de credite online: primul credit este gratuit, fara sa fie nevoie sa plateasca vreo dobanda.

Unul dintre primele servicii de credite rapide din România care a oferit primul împrumut cu dobândă de 0% are o ofertă de nerefuzat: Zaplo România îți oferă până la 1000 Ron bani împrumut fără nicio dobândă! Accesează acum un Zaplo credit, plătește-l în maxim 30 de zile și nu vei plăti nici un ban în plus! Bucură-te de un Zaplo împrumut rapid chiar acum și vei avea parte de sărbători ca-n povești fără ca nimic în plus să plătești. Zaplo este unul dintre creditorii de top din România recomandați de către Credix!

Care sunt condițiile în care pot obține un credit Zaplo?

Zaplo.ro oferă credite nebancare urgente de până la 2000 Ron în condiții foarte simple și un cu număr redus de documente. Dacă îndeplinești în mod cumulativ următoarele condiții, atunci poți aplica pentru un credit Zaplo:

 • Orice cetățean român, care îndeplinește condițiile de rezidență și de vârstă (rezidență în România și vârsta cuprinsă între 19 și 75 de ani);
 • Prezintă copii în format scanat sau fotografiat ale unui document de identitate valabil, precum și a unui act prin care face dovada realizării unei forme de venit acceptată de către Zaplo România.

Trebuie menționat faptul că, dacă până în prezent valoarea unui Zaplo împrumut rapid accesat pentru prima dată de către un solicitant beneficia de o dobândă de 0% pentru suma de 600 Ron, astăzi, valoarea maximă care poate fi împrumutată este de 1000 Ron. Iată care sunt condițiile în care poate fi accesat un credit Zaplo de către persoanele care îndeplinesc criteriile de eligibilitate:

 • Prezentarea unui document justificativ privind identitatea și veniturile realizate de către solicitant (adeverință de salariu sau orice dovadă prin care se atestă realizarea altor tipuri de venituri – contracte de prestări servicii, cedare folosință bunuri, acte doveditoate privind înregistrarea unor venituri sub formă de diurnă, dividende, etc.);
 • Prezentarea unui document fiscal din care să reiasă situația financiară pentru perioada aferentă anului anterior plasării solicitării(fișă fiscală în cazul salariaților și extras de cont bancar pentru celelalte categorii de venituri).

Trebuie să te afli la o primă solicitate de acest fel pentru a beneficia de credit Zaplo cu 0% dobândă. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a te bucura de creditul cu dobândă de 0% este:

 • Să-ți achiți în termenul prevăzut de scadentare (între 5 și 30 de zile) creditul rapid accesat;
 • Să nu existe întârzieri de plată.

În acest mod vei fi sigur că data viitoare vei beneficia de un Zaplo credit în rate de până la 2000 Ron, dat fiind faptul că ți-ai dovedit buna credință. Returnarea împrumutului în termen legal prevăzut este o condiție obligatorie pentru îndeplinirea condițiilor de acordare a împrumutului rapid cu dobândă de 0%.

Zaplo credit pentru toți cei care au nevoie de bani împrumut!

Atunci când accesezi un Zaplo împrumut rapid trebuie să știi că există două categorii de clienți:

 • Persoanele care accesează pentru prima dată un astfel de credit și pot împrumuta până la 1000 Ron fără să plătească nicio dobândă (acest împrumut se aprobă de către Zaplo.ro o singură dată și numai celor care nu au mai accesat un alt împrumut de la acest furnizor de credite rapide din România);
 • Persoanele care deja sunt clienți ai Zaplo România și care pot împrumuta în mai multe etape sume până la 2000 Ron (un astfel de Zaplo împrumut se obține în mai multe etape – până la 1500 Ron în cea de-a doua etapă și până la 2000 Ron pentru cea de-a treia etapă).

Banii se pot obține în maxim 15 minute printr-un virament bancar sau în numerar la orice unitate CEC precizată de către solicitant. Orice Zaplo credit poate fi solicitat online sau prin telefon, serviciul de asistență clienți fiind unul dintre cele mai prompte și oferind ajutor aproape instant. Zaplo își îndeamnă clienții să împrumute în mod responsabil și să returneze banii în termenul stabilit, în caz contrar valoarea dobânzilor de penalizare, care se aplică zilnic fiind de 1,1% pentru fiecare zi de întârziere.

Rambursarea creditului Zaplo este posibilă chiar și-n mod anticipat fără a fi nevoie de plata unui comision de rambursare anticipată. Aplică acum pentru un Zaplo împrumut rapid și obține un credit de până la 1000 Ron cu dobândă 0%! Zaplo România este unul dintre serviciile de împrumut rapid recomandate de către Credix. Aplică acum și bucură-te de un credit rapid pentru Sărbători ca-n basme!