Credit de nevoi personale obținut 100% online, doar cu buletinul

  • 5k
  • 5k
  • 5k

Indiferent care este situația cu care te confrunți, dacă ai nevoie de bani urgent îi poți obține sub formă de împrumut sau credit de nevoi personale, 100% online, din confortul propriei tale case sau în drum spre serviciu.

Procesul de aplicare pentru un credit IFN este mult simplificat comparativ cu unul obișnuit din mediul bancar iar avantajele oferite de împrumuturile rapide acordate de instituțiile financiare nebacare fac aceste produse să fie tot mai populare în rândul oamenilor.

Creditele online IFN sunt solicitate de toate categoriile de persoane, de la cei cu venituri mici (ex salariul minim pe economie) până la cei cu venituri foarte mari, cu salarii foarte mari. Te întrebi de ce? Pentru că sunt ușor de obținut și te poți folosi de bani așa cum îți dorești.

Tot mai multe instituții financiare nebancare au adoptat mecanismul de acordare a creditelor online, ceea ce face ca procesul de aplicare să fie mai facil pentru oricine, pentru că nu mai este nevoie să te deplasezi la ghișeu pentru a solicita sau primi împrumutul. O poți faci liniștit, în propriul ritm, din zona ta de confort.

Poți obține un credit doar cu buletinul! Nu ai nevoie de alte documente pentru a solicita un credit de la un IFN. Încarci o poză cu buletinul și un selfie pentru a confirma identitatea solicitantului, după care poți parcurge pașii pentru a solicita creditul. Confirmarea creditului vine la fel de rapid, procesul fiind digitalizat creditul ți se poate aproba chiar și în 5 minute de la aplicare. În medie timpul de aplicare și aprobare a creditului online este undeva la 15 minute, ceea ce face acest produs ideal mai ales pentru situațiile în care te confrunți cu o urgență și vrei să primești banii în cel mai scurt timp posibil.

Economisești timp, energie și combustibil cu aceste produse financiare nebancare acordate online. Tot procesul se realizează într-un mediu securizat iar instituțiile financiare nebancare sunt legale, unele dintre ele fiind chiar aprobate de BNR.

Diferența mult dezbătută a dobânzii creditului oferit de IFN comprativ cu cel acordat de bancă, constă în ușurința și rapiditatea cu care aceste instituții acordă credite. Instituțiile financiare nebacare își asumă un risc considerabil mai mare acordând credite rapide, fără prea multe verificări sau solicitarea unui număr mare de documente justificative care să asigure cumva că solicitantul este de bună credință. Aceste pierderi și acest risc asumat este acoperit parțial de o dobândă puțin mai mare, dar totuși confortabilă pentru toți clienții. Bineînțeles că nu este recomandat să iei creditul de la prima instituție care îți iese în cale, trebuie să faci un efort minim de a compara câteva oferte de la diferite IFN-uri, astfel te asiguri că vei alege produsul care răspunde cel mai bine nevoilor tale. Și nu în ultimul rând, pentru o creditare responsabilă, este indicat să evaluezi foarte bine situația ta financiară actuală și să te împrumuți doar atunci când ai nevoie sau îți dorești cu adevărat produsul/serviciul pe care intenționezi să îl achiziționezi cu banii împrumutați sau, dacă apare un eveniment neprevăzut ce presupune și costuri neprevăzute suplimentare – ex: urgențe medicale, reparații urgente în casă sau a mașinii, etc.

Procesul de aplicare pentru un credit IFN este mult simplificat comparativ cu unul obișnuit din mediul bancar iar avantajele oferite de împrumuturile rapide acordate de instituțiile financiare nebacare fac aceste produse să fie tot mai populare în rândul oamenilor.

Mentionat Autor

Înainte de a-ți face un credit, asigură-te că poți achita la timp ratele și creditul, pentru a evita eventualele situații neprevăzute în care ai putea ajunge în incapacitate de a putea rambursa banii.

Așadar, pentru creditul cu buletinul de la IFN nu ai nevoie de adeverință de venit, fluturași de salariu, garanții sau giranți. Primești banii rapid și îi poți folosi exact cum dorești.

Lipsa adeverinței de venit sau a fluturașului de salariu nu înseamnă că poți primi un împrumut și dacă nu ești angajat. Procesul de verificare automat al datelor presupune analizarea situației tale financiare înregistrată la ANAF, așadar pentru a te asigura că ți se va aproba creditul, trebuie să ai venituri înregistrate la ANAF de minim 1500 lei/luna, cel puțin în ultimele 3 luni.

Există instituții care acordă credite și persoanelor cu venituri mai mici de 1500 lei/lună, însă o obligație de plată lunară la un venit mai mic de 1500 lei/lună ar putea reprezenta o presiune financiară și mai mare pentru persoana care solicită creditul. Așadar, ideal ar fi ca aceasta să încerce să își majoreze veniturile.

Ce este Creditul Rate Egale și Creditul Pentru Urgențe?

Creditul Rate Egale este un credit de nevoi personale adresat persoanelor fizice, care doresc să împrumute până la 10.000 lei și au o perioadă de rambursare cuprinsă între 10 luni și 60 de luni (5 ani). Este un produs financiar nebacar care se adresează persoanelor care au nevoie rapid de bani și intenționează să ramburseze creditul într-o perioadă mai lungă de timp. Astfel, acesta va achita lunar o rată fixă, până la achitara totală a creditului. Rata lunară, rata dobânzii, DAE și suma totală pe care o va rambursa la sfârștiul perioadei este comunicată încă din faza de formulare a cererii de credit, astfel încât solicitantul să poată alege cu responsabilitate suma, perioada de rambursare și rata lunară astfel încât să poată achita la timp ratele creditului.

Creditul Pentru Urgențe este un împrumut care funcționează sub forma unei linii de credit, care odată aprobată, permite solicitantului să folosească banii ori de câte ori are nevoie, într-un interval de 60 de luni. Dobânda este calculată la zi și perioada de rambursare este flexibilă. Mai mult decât atât, nu ești obligat să rambursezi integral împrumutul la data scadentă, ci doar 5% din suma trasă și dobânda aferentă perioadei în care ai folosit banii. Acest credit este potrivit în special pentru situațiile în care ai nevoie de bani pentru o perioadă mai mică de timp (ex: 16 zile până la salariu) și îți permite să te folosești de bani ori de câte ori ai nevoie, fără a fi nevoit să faci o nouă cerere de credit. Dacă ți s-a aprobat 5.000 lei, după rambursarea banilor, poți trage peste câteva zile 1.000 lei ca să rezolvi o problemă cu mașina, și poimâine să tragi 300 lei ca să achiți cadoul cuiva drag. Dobânda se plătește efectiv doar pentru perioada în care ai folosit banii.