mai mai credit ifn
2022-12-10

Mai Mai Credit IFN

  • 5k
  • 5k
  • 5k

MaiMaiCredit IFN
La MaiMaiCredit IFN ai la dispoziție 2 produse financiare pentru a rezolva problema banilor în cel mai scurt timp. Creditul Rate Egale pe care îl poți accesa pe o perioadă de minim 10 luni și maxim 60 luni, cu o valoare de maxim 10.000 lei, iar pentru urgențe ai Creditul Pentru Urgențe, care este o linie de credit pe o perioadă de 60 de luni și care îți pune la dispoziție până la 3.000 lei, pe care îi poți folosi ori de câte ori ai nevoie.


Descrierea societății MaiMaiCredit IFN
Este o instituție nebancară înființată în România în anul 2022 cu capital 100% românesc și care intră în piață cu două credite nebancare adresate persoanelor fizice.

Compania funcționează 100% online, ceea ce înseamnă că poți aplica și poți obține un credit de oriunde, atâta timp cât ai un telefon sau laptop și semnal la internat.

Compania figurează inregistrat in Registrul General BNR ca având în portofoliu credite de consum, microcredite, finanțări de tranzacții, factoring, scontare, forfetare și emitere de garanții, ceea ce ne lasă impresia că pe viitor va lansa noi produse financiare.

Obținerea creditului este foarte ușoară, dincolo de faptul că veți putea obține un credit online, fără a fi nevoie să vă deplasați la ghișeu, ai nevoie de un singur document, buletinul.

// Care este cel mai bun credit doar cu buletinul?
Povestiți-ne în comentarii experiența cu IFN-ul pentru a-i ajuta și pe ceilalți să obțină un credit rapid avantajos.

Interfața website-ului mai mai credit este foarte prietenoasă cu utilizatorul, ceea ce face procesul de aplicare intuitiv, deci foarte ușor de parcurs. Indiferent de care este experiența dvs. cu tehnologia, veți putea aplica cu succes pentru un împrumut online la Mai Mai Credi IFN.

Caracteristici credite MaiMaiCredit IFN
In prezent in portofoliul acestui IFN gasim doua tipuri de credite, si anume, creditul de nevoi personale si linia de credit.

Indiferent pe care il vei alege, banii vor ajunge la tine in 15 minute de la accesare. Conditiile sunt permisive: fara adeverinta de venit, fara garantii ori garanti.

Nu este nevoie de alte fovezi de bonitate in afara de verificarea prin ANAF. Venitul minim declarat prin AANF trebuie sa fie de 1.500 de lei.

Pentru a accesa unul dintre cele doua produse vei avea nevoie de buletin, o adresa de email, un numar de telefon si un card ori cont bancar pentru a incasa banii imprumutati.
Credit de nevoi personale in rate egale

Acest produs va pune la dispozitie sume de bani intre 500 si 10.000 de lei pe perioade intre 10 si 60 de luni.

Deviza acestui imprumut este ”mai multe planuri, mai multe motive de bucurie”.

Banii ii vei primi in cont in 15 minute, iar ratele vor fi egale pe parcursul celor 60 de luni de contract.

Indiferent de planurile tale, fie ca iti doresti o mobila noua, o excursie, o bicicleta noua, o alta centrala termica mai economica sau pur si simplu vrei sa petreci niste sarbatori minunate alaturi de cei dragi, poti apela la un astfel de imprumut.

DAE-ul pentru acest mai m-ai credit variaza intre 88,37% si 88,84%.

Rata dobanzii ramane fixa, avand valoarea de 65%.

Ex de calcul: pentru un credit de 5000 de lei accesat pentru o perioada de 24 de luni, rata lunara este de 377,18 lei, iar DAE-ul este de 88,47%.
Creditul pentru urgente – linie de credit Mai

Accesarea acestui produs este avantajoasa pentru ca tu platesti dobanda doar pentru suma pe care o folosesti, pe care o retragi dupa card. Plus de asta, in primele 30 de zile dobanda este 0%.

Aplicarea este simpla, cu buletinul.

La data scadenta tu va trebui sa achiti cel putin 5% din suma pe care ai utilizat-o si dobanda aferenta.

Pentru ce este folositoare o astfel de linie de credit mai mai?

In primul rand pentru situatiile de urgenta, cand avem cheltuieli neprevazute pentru care nu putem astepta aprobarea de cateva zile de la banci.

Daca avem o problema de sanatate, daca avem facturi scadente, daca ni s-a stricat frigiderul ori masina de spalat – acestea sunt cateva dintre ocaziile in care putem apela la Mai mai credit IFN pentru un imprumut urgent.

DAE-ul acestei linii de credit este de 578%.

Sumele pe care le poti imprumuta variaza intre 200 si 2.000 de lei. perioada de rambursare este de maxim 60 de luni.

Aceasta oferta este una promotionala valabila pana in martie 2023.

Transferul banilor se face rapid, dar trebuie sa tineti cont ca uneori transferurile bancare dureaza si acest lucru nu este influentat de catre Mai mai Credit I.F.N. S.A..

In cazul in care nu poti achita la timp, cel mai bine e sa iei legatura cu creditorul pentru a identifica o solutie si a face mai simpla rambursarea ulterioara.
Conditii de accesare imprumut Maimai Credit IFN

Pentru a solicita un credit trebuie sa indeplinesti niste conditii de eligibilitate.

Iata care sunt acestea:

    sa ai o varsta de peste 20 de ani
    venituri stabile inregistrate la ANAF de cel putin 1.500 de lei lunar
    pentru accesarea online trebuie sa faci o poza selfie si o poza cu buletinul.

Suma pe care o vei putea imprumuta depinde de gradul tau de indatorare.

Chiar daca mai ai un credit la o alta institutie, banca ori IFN, poti sa soliciti un imprumut de la Mai mai credit, atata timp cat nu depasesti gradul de indatorare. Suma maxima pe care o poti accesa se calculeaza automat, in functie de obligatiile tale financiare actuale, venituri si perioada de rambursare aleasa.

Se pare ca cei de la Mai mai Credit IFN intelegatori si cu persoanele ce au avut probleme in trecut cu neplata unor rate. Altfel spus, atunci cand aplici pentru un imprumut Maimai Credit IFN, se verifica automat informatiile din Biroul de Credit. Poti obtine un credit fara refuz daca te incadrezi si indeplinesti restul conditiilor impuse de aceasta societate.

Mai mai credit acorda credite celor angajati, celor ce au pensie, intr-un cuvant, celor cu venituri stabile.

Da! Poti obtine si un credit pentru pensionari de la Maimai credit, cu conditia ca pensia sa fie inregistrata la ANAF si ca valoare sa depaseasca pragul impus de 1500 de lei.

Accesarea unui credit se face doar cu CI-ul, dar este nevoie si de verificarea veniturilor.
Pareri si contact

Deocamdata, din ce am observat noi parerile despre Mai mai credit sunt pozitive. Acest IFN a fost bine primit in piata. Cred ca si ei au avut grija sa se faca vizibili inca din primele zile, lucru de laudat.

Oamenii sunt de parere ca cei de la Maimaicredit IFN sunt seriosi, amabili si dornici sa ajute.

Si dupa parerea noastra Maimai Credit IFN este o societate ce merita atentia, deocamdata va putem spune ca par profesionisti. Platforma lor online este bine pusa la punct, usor de navigat prin ea, intuitiva, iar formularul de accesare pare foarte simplu la prima vedere.

Pe cei de la Maimai Credit I.F.N. S.A. ii puteti gasi la adresa Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 9 – 9A, cladirea 24, etaj 5, sector 2, Bucuresti. Puteti sa apelati la ei si telefonic, la numarul 031 438 2083, ori prin email contact@maimaicredit.ro. Pentru mai multe informatii legate de creditare puteti sa accesati site-ul lor: https://www.maimaicredit.ro.

Părerea dumneavoastră contează