viva credit ifn
2022-12-10

Viva Credit IFN

  • 5k
  • 5k
  • 5k

Caracteristicile Creditului Viva

Condiții generale
Pentru a contracta un credit rapid trebuie să ai:
    Vârsta peste 20 ani
    Un venit stabil din salariu, pensie sau PFA
    Un cont bancar sau un card


Cum funcționează Creditul Viva?
    Completează formularul online. Durează câteva minute.
    Împrumutul este aprobat rapid. În 15 minute primești răspunsul și în 2 ore ai banii pe card.
    Transfer rapid. Transferă-ți bani din contul de client pe card, ori de câte ori ai nevoie. Avantajul e că plătești dobândă doar pentru sumele utilizate.
    Rambursează. La scadență, plătește înapoi suma pe care ai retras-o plus dobânda acumulată până în acel moment.

Acte necesare
Copii în format electronic după:
    Cartea de identitate
    Alte documente care pot dovedi bonitatea ta


Avantaje
    Rapid
    Dobândă fixă
    100% online
    Retragi bani oricând ai nevoie, de câte ori ai nevoie
    Plătești dobândă doar pentru suma utilizată
    Rambursezi anticipat fără comisioane și alte penalități
    Poți rambursa lunar doar 10% din suma utilizată + dobânda acumulată

Ce se întâmplă după acordarea împrumutului?

Transferul banilor
Îți transferăm banii în 2 ore, chiar și în weekend.
Cererile pe care le primim în afara orelor de program, precum şi cele venite în zile nelucrătoare le vom procesa în dimineaţa următoarei zile lucrătoare.

Întârzierea la plată
Dacă știi că la data scadentă nu vei putea plăti cel puțin 10% din suma utilizată + dobânda aferentă, te rugăm să ne anunți telefonic. Te vom informa ce opțiuni ai și vom stabili împreună modul in care vei plăti.
A doua zi după scadență, vor începe să se acumuleze penalități de 1.2% / zi pentru suma restanta si nu vei mai putea face trageri noi.

Rambursarea anticipată
Noi îți recomandăm să restitui suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai posibilitatea. În felul acesta, nu se mai acumulează dobânda și costul total este mai mic.
Când rambursezi anticipat, plătești doar suma împrumutată şi dobânda acumulată până în acel moment. Nu vor exista costuri suplimentare pentru plata anticipată!

Utilizarea Creditului Viva
Acest împrumut este o linie de credit cu durată nedeterminată. Cand ai nevoie, poți solicita o sumă de bani la telefon, prin email sau din contul de client Viva Credit.
Suma rambursată, mai puțin dobânda datorată, este din nou disponibilă pentru a fi retrasă.

Exemplu reprezentativ:
Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 4114%, dobânda este 1715.33 lei, iar suma totală de plată este de 2215 lei.

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale cu 184.61 lei.


Ce este Creditul Viva?
Este o linie de credit cu limita maximă de 3000 lei, din care poți retrage bani oricând ai nevoie.

Sfatul nostru este:

    Retrage exact suma de care ai nevoie. Nu împrumuta mai mult decât poți rambursa.
    Rambursează banii atunci când primești salariul. Plata la timp a datoriei te va ajuta să eviţi alte probleme financiare.
    Creditul oferit de noi nu este un credit ieftin. Utilizează-l doar pentru rezolvarea nevoilor speciale şi urgente.
    Dacă ai posibilitatea, rambursează împrumutul anticipat. Nu există penalizări, iar costul creditului va fi mult diminuat.
    Citește cu atenţie informaţiile de pe site-ul nostru. Credem că sunt informaţii utile. Citește cu atenţie contractul. Dacă ai neclarităţi, te rugăm să ne contactezi.


Care sunt cerintele generale?
Pentru a contracta un credit rapid trebuie să ai:
    ai peste 20 de ani
    ai un venit lunar din salariu, pensie sau PFA de minimum 700 lei
    primești venitul pe card


De ce ai nevoie?
    O poză după buletin, pe care să o încarci în formularul online
    Să ai contul bancar (IBAN) și datele cardului la îndemână
    Dacă va fi nevoie, îți vom cere și un extras de contCum functioneaza imprumutul?
    Completează formularul online. Durează câteva minute.
    Împrumutul este aprobat rapid. În 15 minute primești răspunsul și în 2 ore ai banii pe card.
    Transfer rapid. Transferă-ți bani din contul de client pe card, ori de câte ori ai nevoie. Avantajul e că plătești dobândă doar pentru sumele utilizate.
    Rambursează. La scadență, plătește înapoi cel puțin 10% din cât ai utilizat, plus dobânda acumulată până în acel moment.Câte te costă?
Dobânda este de 1.2%/zi și se aplică DOAR la suma pe care o utilizezi. Dacă ești la primul credit, ai 0.0% dobândă în primele 30 zile.

De exemplu, să presupunem că suma pe care ți-am aprobat-o este de 2000 de lei. Din această sumă, ai utilizat 500 de lei. La scadență, după 10 de zile, plătești înapoi 500 de lei + 60 de lei dobândă (6 lei dobândă / zi).

Pentru acest credit online nu există comisioane.


Ți se poate întâmpla oricând să te afli în postura de a avea nevoie de bani urgent. Ai la îndemână câteva opțiuni la care poți să recurgi pentru a-ți rezolva problema: ceri un avans angajatorului sau te împrumuți de la un prieten. Dar, uneori, se întâmplă ca aceste variante să nu-ți rezolve problema. Ce poți face în aceste situații? Un credit urgent de la Viva Credit® îți stă la dispoziție oricând ai nevoie! Rapiditatea și ușurința cu care poți beneficia de acest împrumut urgent îți permit să rezolvi problema financiară în doar câteva ore!

Viva Credit® a creat special pentru cheltuielile neprevăzute și urgente Creditul Viva. Un împrumut flexibil care te scapă rapid și discret de stresul financiar. Timpul nu este de partea ta atunci când te afli într-o astfel de situație. Nu ai timp să îți suni toți prietenii să îi întrebi dacă te pot ajuta cu un împrumut, iar un credit bancar este imposibil de acordat fără a întocmi în prealabil un dosar bazat pe multe documente, adică să pierzi timp prețios. De aceea, Creditul Viva oferit de Viva Credit® dă întâietate nevoii urgente de bani și urmărește să te ajute în termenii și timpii favorabili ție. Tot ce trebuie să faci este să trimiți solicitarea ta pentru un credit urgent Viva prin completarea unei cereri aici, iar în două ore banii sunt în contul tău personal.

Părerea dumneavoastră contează